Türkiye Offroad Şampiyonası Finali: Kahramanmaraş, Maceraya Ev Sahipliği Yaptı!

Kahramanmaraş, Türkiye Offroad Şampiyonası finaliyle adını duyurdu! Zorlu parkurda 15 ilden 48 sporcu, nefes kesen mücadelede kürsüye çıktı. Başkan Güngör'ün liderliğinde ev sahipliği, unutulmaz anlar yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2023 13:04
Türkiye Offroad Şampiyonası Finali: Kahramanmaraş, Maceraya Ev Sahipliği Yaptı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Offroad Şampiyonası'nın heyecan dolu finaline ev sahipliği yaparak offroad tutkunlarını bir araya getirdi. İCRYPEX, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen organizasyon, Kapıçam Tabiat Parkı'nda unutulmaz anlara sahne oldu. Başkan Güngör, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, mücadele eden ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

ZORLU PARKURDA ZAFER İÇİN İKİ GÜN SÜREN HEYECANLI YARIŞLAR

Kahramanmaraş'ın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası'nın son ayağı, Kapıçam Tabiat Parkı'nda zorlu parkurda 2 gün boyunca devam etti. 15 şehirden 24 takım ve 48 sporcu, birbirinden çekişmeli mücadelelere imza attı. Genel klasmanda İsmail Ayhan - Batuhan Korkut ikilisi birinci olurken, kürsünün diğer basamaklarında Bekir Başkal - Hande Erdoğan ikinci, Ahmet Köse - Volkan Kaba üçüncü sırayı elde etti.

kahramanmaras-turkiye-offroad-sampiyonasinin-finaline-ev-sahipligi-yapti.jpg

KAHRAMANMARAŞ, OFFROAD TUTKUNLARINA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "2019 yılından bugüne dek offroad yarışlarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tür organizasyonların şehrimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını düşünüyoruz. Acılarımızı unutmak mümkün değil, ancak bu tür etkinliklerle bir nebze olsun hafifletiyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN GÜNGÖR'E KAHRAMANLAR OFFROAD SPOR KULÜBÜ'NDEN TEŞEKKÜR

Kahramanlar Offroad Spor Kulübü Yarışma Direktörü Safa Güzelbulut, Başkan Güngör'e gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ederek, "Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Şehrimizde bu tür spor organizasyonlarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı. Kahramanmaraş, offroad tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatarak adından bir kez daha söz ettirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.