Dulkadiroğlu Belediyesi, Öğrencileri Çorba İkramıyla Buluşturdu!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Sultan Bayazıt İlkokulu öğrencilerine çorba ikramında bulunarak eğitime destek veriyor. Başkan Necati Okay, geleceğin teminatı olan öğrencilere her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2023 12:51
Dulkadiroğlu Belediyesi, Öğrencileri Çorba İkramıyla Buluşturdu!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Sultan Bayazıt İlkokulu öğrencilerine yönelik özel bir etkinlik düzenledi. Belediye, ilköğretim düzeyindeki öğrencilere çorba ikramında bulunarak, öğrencilere destek olmayı amaçladı.

dlk-3806.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın her zaman yanındayız. Bu çorba ikramı, onların eğitim hayatında bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu göstermek adına düzenlenmiştir. Eğitim ve öğretim süreçlerinde öğrencilerimize destek olmak, onların yanında olmak en öncelikli görevlerimizden biridir" dedi.

dulkadiroglu-belediyesi-ogrencileri-corba-ikramiyla-bulusturdu.jpg

Sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencilere yönelik yapılan desteklerin devam edeceğini belirten Başkan Okay, eğitim hayatlarında başarılar dileyerek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.