Kahramanmaraş'ta Edebiyat Rüzgârı: 4. Uluslararası Şiir Günleri Başlıyor!

Kahramanmaraş'ın edebiyat şölenine katılın! 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri başlıyor. Unutulmaz anlar için davetlisiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2023 12:38
Kahramanmaraş'ta Edebiyat Rüzgârı: 4. Uluslararası Şiir Günleri Başlıyor!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen açılış programıyla bugün NFK Kültür Merkezi'nde başlıyor. Saat 19.00'da başlayacak olan açılış programına tüm edebiyat tutkunları davetlidir.

"Çünkü Sözümüz Var" temasıyla düzenlenen Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu yıl da edebiyatseverlerle buluşacak olan etkinlik, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen yazarlar, şairler ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşecek olan 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri'nin açılışı bugün yapılacak.

kahramanmarasta-siir-ve-edebiyat-ruzgari-basliyor.jpg

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan açılış programı saat 19.00'da başlayacak. Şair ve yazar Ramazan Avcı, açılış programında "Dünden Bugüne Kahramanmaraşlı Halk Şairlerimiz" konulu konferansta edebiyatseverlere seslenecek. Ardından, Ahmet Karakaya, Eshabil Karademir, Ayşe Karataş, Ali İhsan Öksüz, Fuat Bostancı, Muzaffer Aslan ve birçok halk şairinin katılımıyla bir şiir şöleni gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri'nin açılış programına tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtilirken, etkinlik takvimine 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edeceği ve detaylara https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşılabileceği ifade edildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.