Başkan Görgel açıkladı: Andırın’a otogar ve arıtma tesisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın'da asfaltlama, otogar ve biyolojik atıksu arıtma tesisi gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek ilçeyi ileriye taşıyacaklarını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2024 14:41
Başkan Görgel açıkladı: Andırın’a otogar ve arıtma tesisi!

Andırın’da çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, ilçenin uzun süredir beklediği asfaltlama sorununu çözdüklerini ve Kışla Bahçesi çevresinde dönüşüme başladıklarını açıkladı. Ayrıca, ilçenin otogar probleminin de çözüleceğini belirten Görgel, İleri Düzey Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin gelecek yıl faaliyete geçeceğini söyledi. "Bu çalışmalarla Andırın’ı daha ileri bir seviyeye taşıyacağız," diye ekledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ilçenin ihtiyaçlarını yerinde görmek için Andırın’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Andırın İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Görgel, ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberindeki heyetle ilçede yapılan yatırımları inceleyen Başkan, mevcut durum hakkında bilgi aldı.

otogar.png

ANDIRIN’A YENİ YATIRIMLAR

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Görgel, Andırın’ın uzun zamandır beklediği projeleri hayata geçirdiklerini söyledi: "İlçe merkezindeki asfaltlama sorununu çözüyoruz. Hükümet Caddesi’ni aydınlatma ve yaya yollarıyla ilçenin prestij caddesi haline getiriyoruz. Kışla Bahçesi ve çevresinde büyük bir dönüşüm başlattık; meydan, cami ve sosyal alanları kapsayan projemizi yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Ayrıca yeni otogar inşaatına da yakında başlayacağız. Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçeye bir hizmet binası yapıyoruz. İlbank ve KASKİ iş birliğiyle inşa ettiğimiz İleri Düzey Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, 15 milyon Euro değerindeki proje kapsamında, önümüzdeki yıl devreye alınacak. Yatırımlarımızla Andırın’ı çok daha ileri taşıyacağız. Bu projelerin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.