Edebiyatın Kalbinin Attığı Yer: 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir Günleri!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, usta yazarları bir araya getirerek edebiyat coşkusunu yaşatıyor. Detaylar için haberimizi okuyun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2023 12:42
Edebiyatın Kalbinin Attığı Yer: 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir Günleri!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, 2 Aralık Cumartesi günü başlayan açılış programıyla birlikte heyecan dolu anlara ev sahipliği yapıyor. Bu önemli etkinlik kapsamında, 4 Aralık Pazartesi günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan 'Şairler Şehri Kahramanmaraş'ta Edebiyat ve Düşünce' konulu panel, usta kalemleri bir araya getirecek.

Panelde, Vedat Ali Kızıltepe, Celil Çınkır, Duran Boz ve Ali Avgın gibi deneyimli isimler, oturum başkanlığını Erdoğan Aydoğan'ın yapacağı birbirinden önemli konuları ele alacak. Kahramanmaraş'ta dergiler ve dergicilik, halk kültürü ve sözlük, modern dönemde Kahramanmaraş'ta edebiyat gibi konular, katılımcılara farklı bakış açılarıyla sunulacak. Saat 19.00'da başlayacak olan etkinlik, tüm edebiyatseverleri NFK Kültür Merkezi'ne davet ediyor.

Edebiyat tutkunları, etkinlik takvimine 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek olan 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri'ne https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşabilirler. Kahramanmaraş, şiir ve edebiyatın nabzını tutmaya devam ederken, bu özel etkinlikle kültürel bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.