KSÜ Güzel Sanatlar öğrencilerinden etkileyici sergi

KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, depremler ve pandemiye rağmen uzaktan eğitimde ürettikleri eserleri sergiledi. Sergi, büyük beğeni topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2024 16:41
KSÜ Güzel Sanatlar öğrencilerinden etkileyici sergi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, düzenledikleri sergi ile yeteneklerini sergiledi.

Fakültenin fuaye alanında gerçekleştirilen sergide, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle uzaktan eğitim gören resim, grafik tasarım ve moda tasarımı bölümlerinin birinci sınıf öğrencilerinin eserleri yer aldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, hem pandemi hem de deprem nedeniyle iki büyük afet yaşadıklarını vurguladı. Bu zorlu süreçte uzun süre uzaktan eğitim yapmak zorunda kaldıklarını belirten Özkarcı, "Tarihin en büyük depremlerinden birini yaşadık. Fakültemizde birinci sınıf öğrencilerimiz uzaktan eğitimle derslerini tamamladılar. Uzaktan eğitim gören öğrencilerimizin hazırladığı çalışmaları burada sergiliyoruz. Öğrencilerimiz örgün eğitime katılmış gibi kaliteli işler ortaya koymuşlar. Her bir öğrencimizi ve öğretim görevlilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Öğretim görevlisi Dr. Yeşim Ermiş ise sergide 70 çalışmanın bulunduğunu ve resim ile tekstil bölümü öğrencilerinin uzaktan eğitim almalarına rağmen başarılı eserler ürettiklerini ifade etti.

Sergideki öğrencilerin çalışmaları, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.