Başkan Görgel, Diyanet Başkanı Erbaş'ı Kahramanmaraş'ta ağırladı!

Başkan Görgel, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ı toplu nikâh törenine davet etti. 100 çiftin evliliklerini kutlayacakları organizasyona destekleri için teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2024 17:14
Başkan Görgel, Diyanet Başkanı Erbaş'ı Kahramanmaraş'ta ağırladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bu akşam gerçekleştirilecek toplu nikâh törenine katılmak üzere şehre gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ağırladı.

Ziyarete, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, STK temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı. Başkan Fırat Görgel, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 100 çiftin toplu nikâh töreni hakkında Erbaş’a bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Başkan Görgel, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve "Kahramanmaraşlı 100 Genç Çiftimizin Yuvalarını Kuruyoruz" projesini hayata geçirmek için Diyanet Vakfı, Mehir Vakfı ve Kahramanmaraş ile Konya İl Müftülüğü'nün katkılarını takdir etti. Görgel ayrıca, "Bugün gerçekleştireceğimiz organizasyonla dünya evine girecek tüm çiftlerimize de iki cihan saadeti diliyoruz" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.