Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 21 mahallenin yolları yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalında 21 mahallede yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları ile ulaşım kalitesini artırmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2024 11:56
Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 21 mahallenin yolları yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalında ulaşım kalitesini artırmak amacıyla 21 mahallede yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın tüm yerleşim yerlerinde yol iyileştirme çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalında da yoğun bir şekilde faaliyet gösteriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından; Çiçekli, Geben, Akgümüş, Altınyayla, Kargaçayırı ve Yeşilyurt mahallelerindeki bozuk yollar sıcak asfalt ile onarıldı. Rifatiye, Sumaklı, Boynuyoğunlu, Altınboğa, Başdoğan, Boztopraklı, Bulgurkaya, Darıovası, Alanlı, Arıklar, Yeniköy, Gökgedik, Camuzluk ve Köleli mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ederken, Köklü Mahallesi’nde kilit parke uygulamaları hızla sürüyor. Bu çalışmalar etaplar halinde gerçekleştirilerek Andırın kırsalında ulaşım standardının yükseltilmesi amaçlanıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, şehir merkezi ile birlikte 11 ilçenin tamamında ulaşım ağını geliştirmeye yönelik yatırımların artarak devam ettiği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.