Şair Yasin Mortaş, 23 Mayıs'ta Kahramanmaraş'ta okurlarla buluşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 23 Mayıs'ta NFK Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nde Şair-Yazar Yasin Mortaş'ı ağırlıyor. Mortaş, "Şiirin Vadilerinde" başlığı altında edebiyat tutkunlarıyla buluşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2024 10:15
Şair Yasin Mortaş, 23 Mayıs'ta Kahramanmaraş'ta okurlarla buluşuyor!

Şair ve yazar Yasin Mortaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu olarak belirlendi. 23 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te NFK Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşecek olan söyleşide Mortaş, "Şiirin Vadilerinde" başlığı altında edebiyat tutkunlarıyla bir araya gelecek.

Kahramanmaraş, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaparak sürekli olarak edebiyatı canlı tutan bir şehir. Bu bağlamda, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri programı, edebiyatseverleri bir araya getiriyor ve bu hafta Mortaş'ı ağırlıyor. Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte, Mortaş şiir, Türk edebiyatındaki yer, duyguların ifadesinde şiirin rolü ve halk şairleri gibi konuları çeşitli açılardan ele alacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Yasin Mortaş'ın söyleşisine tüm edebiyat meraklılarının davetli olduğu ve Kütüphane Söyleşileri'nin düzenli aralıklarla devam edeceği belirtiliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.