KSÜ Andırın MYO 2023-2024 mezunlarını coşkuyla uğurladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Andırın Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreninde öğrencilerini coşkuyla uğurladı. Tören, renkli anlara sahne oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2024 17:23
KSÜ Andırın MYO 2023-2024 mezunlarını coşkuyla uğurladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Andırın Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Akademik Yılı mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine, KSÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan, Andırın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çabuk, Andırın ilçe protokolü üyeleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmalarıyla başladı. İlk konuşmayı gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan, "Bugün burada Andırın Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde bizimle olduğunuz ve sevincimizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin bu başarıda en büyük pay sahibi olan sevgili aileleri ve değerli hocalarına şükranlarımızı sunuyorum. Sevgili öğrencilerimiz, kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza inancımız tam. Bu süreçte elde edeceğiniz başarı bizleri onurlandıracaktır. Velilerimize ve öğretim elemanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Mezuniyetinizin hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

Andırın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çabuk ise yaptığı konuşmada, "Andırın ilçemiz, bozulmamış doğal güzellikleri, yemyeşil doğası, berrak akarsuları, rengarenk çiçekleri ve lezzetli meyveleriyle adeta saklı bir cennet. Siz değerli öğrencilerimiz sayesinde ilçemiz daha tanınır hale gelecek ve gelişimine katkı sağlayacaksınız. Ormancılık, Elektrik ve İnşaat programlarına yeni bölümler ekleyerek mezun sayımızı artırmak istiyoruz. Mezun olan öğrencilerimize ve ailelerine tebrikler, meslek hayatlarında başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

2023-2024 Akademik Yılı Andırın Meslek Yüksekokulu Birincisi Gökhan Sert de kısa bir konuşma yaparak, "Eğitimlerini başarıyla tamamlayan arkadaşlarım, birlikte güzel anılar biriktirdik. Mezuniyetimizden sonra farklı mesleklerde çalışarak ailelerimize ve devletimize katkıda bulunacağız. Ailelerimize ve hocalarımıza teşekkür ederim," dedi.

Konuşmaların ardından İnşaat Programı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Alıç, tüm öğrencilere mezuniyet andını okuttu. Okulu birincilikle bitiren Gökhan Sert, plaket ve başarı belgesini Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan'dan alırken, dereceye giren ve mezun olan diğer öğrencilere de başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Tören, Okul Birincisi Gökhan Sert'in Mezunlar Kütüğüne ismini çakması, keplerin havaya atılması, ardından kavurma ikramı ve müzik eşliğinde öğrencilerin eğlenmesiyle sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.