Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi online mı yüz yüze mi olacak? Belli oldu

KSÜ, yeni eğitim döneminde yüz yüze eğitime dönüyor! Depremin etkilerinin azalmasıyla 2024-2025'te yüz yüze eğitim başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2024 19:41
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi online mı yüz yüze mi olacak? Belli oldu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, yeni eğitim dönemi için yüz yüze eğitime geçiş kararı aldı. Üniversite yönetimi, 2024-2025 Akademik Yılı'nın yüz yüze eğitimle gerçekleştirileceğini öğrencilere duyurdu.

KSÜ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2024-2025 AKADEMİK YILI EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİ HAKKINDA DUYURU

"Üniversitemiz, Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat 2023 tarihli depremler sonrasında eğitim süreçlerinin aksamadan devam edebilmesi için bir dizi karar almıştır. Bu kararlar, fiziki ve teknolojik altyapımızın yüz yüze eğitime hazır olduğunu gösterirken, şehrimizdeki depremlerin öğrencilerimizin konaklama sorunlarına neden olduğu gerçeği de göz önünde bulundurulmuştur. Bu sebeplerle, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızda uygulama derslerinin de olduğu farklı program ve sınıflarda yüz yüze, karma ve uzaktan eğitim modelleriyle devam edilmiştir.

Depremin etkilerinin azalması ve hayatın normale dönmesiyle birlikte, herhangi bir olumsuz durum olmadığı takdirde, eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin 2024-2025 Güz Dönemi'nden itibaren yüz yüze olarak gerçekleştirileceğini duyururuz.

Kamuoyuna, öğrencilerimize ve personelimize saygıyla duyurulur."

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.