Kahramanmaraş'ta evde yalnız yaşayan yaşlılara günlük sıcak yemek desteği!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, evlerinde yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek hizmeti sunarak onların yüzünü güldürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2024 15:55
Kahramanmaraş'ta evde yalnız yaşayan yaşlılara günlük sıcak yemek desteği!

Evlerinde yalnız yaşayan 65 yaş üstü bireylere yönelik sıcak yemek hizmeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde devam ediyor. Başkan Fırat Görgel liderliğinde, şehrin yaşlı bireylerini yalnız bırakmayan belediye, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan bu hizmet, ücretsiz olarak evlerinde tek başına yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik.

yemek-dagitimi-8.jpg

Büyükşehir Belediyesi mutfağında uzman şefler tarafından özenle hazırlanan yemekler, günlük olarak paketlenerek vatandaşlara kesintisiz bir şekilde ulaştırılıyor. Haftanın her günü sağlanan bu sıcak yemek hizmeti, yaşlı bireylerin memnuniyetini kazanıyor ve onların yüzlerini güldürüyor.

Hizmetten faydalanan bireylerden Kadriye Kenger, "Ailemden uzakta tek başıma yaşıyorum ve her gün evime sıcak yemek getirilmesi gerçekten büyük bir nimet. Büyükşehir Belediyemize minnettarım" şeklinde memnuniyetini dile getirirken, Hacı İbrahim Demir ise "Her gün sıcak yemek servisi gerçekten takdire şayan. Allah razı olsun" ifadelerini kullanıyor. Elife Dağlı ise, "Bu tür hizmetlere gerçekten ihtiyacımız var ve Büyükşehir Belediyemiz bize her gün sıcak yemek sağlıyor. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederim" şeklinde duygularını dile getiriyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.