Kahramanmaraş'a spor kompleksi müjdesi: Bakanlarla görüşme gerçekleşti

Kahramanmaraş Heyeti, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüştü, şehre yapılacak yatırımlar değerlendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2024 17:18
Kahramanmaraş'a spor kompleksi müjdesi: Bakanlarla görüşme gerçekleşti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Ankara'da bir araya geldi. Görgel, şehirlerine gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı her iki bakana da teşekkürlerini iletti.

genclik-ve-spor-bakanligi.jpg

Ankara'ya çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla giden Başkan Fırat Görgel, eski Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti. Ziyaretlere, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Mevlüt Kurt ile AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan da katıldı. Heyet, bakanlara Kahramanmaraş’taki güncel durum hakkında bilgi verdi. Başkan Görgel, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, şunları söyledi:

"Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u ziyaret ettik. Şehrimizde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın iş birliğiyle şehrimize kazandırmayı planladığımız spor kompleksini değerlendirdik. İnşallah Bakanlığımız öncülüğünde modern, kullanışlı ve aktif bir spor kompleksi inşa edeceğiz. Şehrimize gösterdikleri ilgi ve destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.