Karakucak'ta Kahramanmaraşlı öğrenciler Türkiye 2.'si oldu

Necip Fazıl Koleji öğrencileri, Karakucak Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı gösterdi. Timuçin Gürlek ve Hasan Dağlı, Türkiye ikincisi olarak gurur kaynağımız oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2024 14:11
Karakucak'ta Kahramanmaraşlı öğrenciler Türkiye 2.'si oldu

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı kapsamında, Türkiye genelinde yaklaşık 750 sporcunun katılımıyla düzenlenen Aba ve Karakucak Türkiye Şampiyonası, Kayseri'de gerçekleştirildi. 29-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen bu güreş müsabakalarına Kahramanmaraş'tan 30 sporcu öğrenci katılım sağladı.

Kahramanmaraşlı iki öğrenci, Türkiye genelinde dereceye girme başarısını gösterdi. Necip Fazıl Koleji Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Kuzhan'ın öncülüğünde, 14 öğrencisiyle katıldığı karakucak güreşlerinde, Necip Fazıl Koleji 12. sınıf öğrencisi Timuçin Gürlek 60 kg'da, 11. sınıf öğrencisi Hasan Dağlı ise 55 kg'da Türkiye ikincisi oldu.

Necip Fazıl Koleji Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Başkan, "Her yıl en az bir spor dalında Türkiye derecesi elde eden okulumuz öğrencilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca, geçen hafta Azerbaycan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda okulumuz mezunu Muhammed Karavuş'un Avrupa ikinciliği kazanmasını gururla paylaşarak, kendisini tebrik ederim" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.