Kahramanmaraş'ta Belediye, çocuklar için Unutulmaz tiyatro gösterisi düzenledi!

Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için düzenlediği "Çözüm Bakanlığı" tiyatro gösterisiyle eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2024 10:41
Kahramanmaraş'ta Belediye, çocuklar için Unutulmaz tiyatro gösterisi düzenledi!

Çocuklar, NFK Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Çözüm Bakanlığı" adlı tiyatro gösterisiyle hem keyifli vakit geçirdiler hem de değerli dersler öğrendiler. Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak adına bu özel etkinliği düzenledi. Gösteride, palyaço gösterileri, şarkı dinletisi ve dans performanslarıyla çocuklar hem eğlendi hem de iyiliğin önemini keşfettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençlerle buluşmayı hedefleyen etkinliklerine bir yenisini ekleyerek Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Çözüm Bakanlığı" tiyatro gösterisi düzenledi. Bu proje, Hollanda Büyükelçiliği ile iş birliği içinde gerçekleştirildi ve Hollandalı yazar Sanne Rooseboom'un eserinden sahneye uyarlandı. Çocuklar, Maraş Tiyatro Okulu oyuncularının performansıyla büyülendi ve gösteriyi büyük bir ilgiyle takip ettiler. Palyaço şovları, şarkılar ve danslarla eğlendirilen çocuklar, aynı zamanda dostluk ve arkadaşlık gibi önemli konuları da öğrendiler. Ebeveynler, çocukların hem keyif aldığı hem de öğrendiği bu gösteriyi takdirle karşıladılar ve Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların kişisel gelişimine ve sosyal becerilerine katkı sağladığına inandılar.

Ayşegül Eravşar gibi birçok ebeveyn, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerin çocuklar için ne kadar değerli olduğunu vurgulayarak teşekkür etti. Çocuklar da gösteriyi büyük bir beğeniyle karşıladı ve iyiliğin önemini daha derinden kavradıklarını belirttiler. Ömer Faruk Özbey, "Eğlenceli bir gösteriydi ve iyilik yapmanın önemi üzerine güzel mesajlar içeriyordu. Biz çocuklar için gerçekten faydalı bir deneyimdi" dedi. Fatma Zehra Özçelik ise gösteriyi "çok eğlenceli" bulduğunu ve keyifli bir vakit geçirdiklerini dile getirdi. Talha Özçelik ise gelecek tiyatro gösterilerini heyecanla beklediğini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.