Kahramanmaraş Afşin ve Göksun'da Çocuklar 'Çözüm Bakanlığı' tiyatrosuna bayıldı!

Afşin ve Göksun'daki çocuklar, Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle sahnelenen "Çözüm Bakanlığı" gösterisini çok sevdi ve keyifli vakit geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2024 10:07
Kahramanmaraş Afşin ve Göksun'da Çocuklar 'Çözüm Bakanlığı' tiyatrosuna bayıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen "Çözüm Bakanlığı" gösterisi, Afşin ve Göksun'daki çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Gösteriyi çok beğendiklerini ifade eden çocuklar, Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Hollandalı çocuk edebiyatı yazarı Sanne Rooseboom'un eserinden uyarlanan "Çözüm Bakanlığı" adlı çocuk tiyatrosu Afşin ve Göksun'da sahnelendi. Kültür merkezlerinde sergilenen gösteri, çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. İlham verici ve eğlenceli hikâyesiyle akran zorbalığına karşı mücadele eden bir grup arkadaşın maceralarını anlatan oyun, çocukları hem eğlendirdi hem de dostluk ve arkadaşlık hakkında eğitici mesajlar verdi. Sahne Maraş Tiyatro Okulu öğrencilerinin performansıyla büyük beğeni toplayan gösteri, salonu dolduran minik tiyatroseverlerden tam not aldı. Çocuklar, etkinliği çok beğendiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. "Çözüm Bakanlığı" gösterisi, 19 Mayıs Pazar günü de saat 13.00 ve 15.00'te Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde iki seans halinde minik tiyatroseverlerle buluşacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.