Başkan Görgel: Hemşehrilerimizle bir arada olmayı sürdüreceğiz

Başkan Görgel, Pınarbaşı Çınaraltı'nda yapılacak sosyal tesis için incelemelerde bulundu. Hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2024 17:21
Başkan Görgel: Hemşehrilerimizle bir arada olmayı sürdüreceğiz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Pınarbaşı Çınaraltı mevkiinde hayata geçirilmesi planlanan sosyal tesis alanında yapılan incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla da bir araya geldi.

Şehrin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Pınarbaşı Çınaraltı mevkiinde planlanan sosyal tesis alanında incelemelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, bölgedeki doğal güzellikleri, havası ve manzarasıyla dikkat çeken yerin turizm potansiyelini artırmaya yönelik adımları değerlendirdi. Yapılacak tesise ilişkin bilgi aldıktan sonra, bölgedeki vatandaşlarla da karşılaşan Görgel, onların ilgi ve taleplerini dinledi.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Başkan Görgel, "Bugün şehrimizin en gözde turizm alanlarından biri olan Pınarbaşı Çınaraltı bölgesindeyiz. Bu alanda hayata geçirmeyi planladığımız sosyal tesis projemizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce Şairler Tepesi, Ali Kayası ve Çamlıca gibi projeleri başarıyla tamamladık. Şimdi de uluslararası standartlara uygun, modern bir tesisle şehrimizin turizm potansiyelini daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu tesis, yeme-içme alanları, sosyal olanaklar, yeşil alanlar ve eşsiz manzarasıyla şehrimize önemli bir katma değer sağlayacak. Sahada yapılan ziyaretimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik, onlarla sohbet ettik. Gelecekte de şehrimizin her köşesinde hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.