Başkan Görgel, Bakan Yerlikaya ile bir araya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2024 12:59
Başkan Görgel, Bakan Yerlikaya ile bir araya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelerek, "Yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası konusunda sağladığı desteklerden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ankara ziyareti çerçevesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret eden Başkan Görgel, şehirdeki mevcut durumlar hakkında görüş alışverişinde bulunarak taleplerini iletti. Son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelen Başkan Görgel'e ziyarette AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan da eşlik etti. Başkan Fırat Görgel, yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası sürecinde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bakan Ali Yerlikaya'ya Kahramanmaraş'a gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür eden Başkan Görgel, "İl Başkanımız Cüneyt Doğan ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek şehrimizin mevcut durumlarını görüştük. Yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası konusundaki desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Bakanlıklarımızla birlikte şehrimizi daha da güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.