Kahramanmaraş'ta çocuklar için ücretsiz tiyatro gösterisi

Afşin ve Göksun'da miniklerle buluşacak olan "Çözüm Bakanlığı" tiyatrosu, akran zorbalığına karşı mücadeleyi eğlenceli bir hikayede anlatıyor. Ücretsiz etkinlik, 18 Mayıs'ta!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2024 12:53
Kahramanmaraş'ta çocuklar için ücretsiz tiyatro gösterisi

Hollanda Büyükelçiliği'nin desteğiyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 18 Mayıs Cumartesi günü Afşin ve Göksun'da, minik izleyicilerle buluşturacak olan “Çözüm Bakanlığı” adlı tiyatro gösterisi için hazırlıklarını tamamladı.

Şehrin genel gelişimine ek olarak kültür-sanat faaliyetlerini de ön planda tutan belediye, bu kez çocukları eğlenceli ve öğretici bir deneyimle buluşturmayı hedefliyor. Çocuklar için özgürce izleyebilecekleri bu gösteri, akran zorbalığına karşı verilen mücadeleyi anlatan etkileyici bir hikayeye sahip.

Gösteri, 18 Mayıs Cumartesi günü, sabah 11.00’da Göksun Belediyesi Kültür Merkezi’nde ve öğleden sonra 15.00’da Afşin Belediyesi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek. Tüm çocuklar bu keyifli etkinliğe davetlidir. Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, “Çözüm Bakanlığı” adlı tiyatro gösterisi, ilerleyen dönemlerde de farklı noktalarda çocuklarla buluşmaya devam edecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.