Kahramanmaraş'ta kurban kesim ücretleri açıklandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı olağan meclis toplantısını ilk kez canlı yayınladı. Toplantıda kurban kesim ücretleri belirlendi ve 2023 yılı raporları onaylandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2024 17:12
Kahramanmaraş'ta kurban kesim ücretleri açıklandı!

Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi'nde yapıldı ve alınan kararla ilk kez canlı olarak yayınlandı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanırken, kurban kesim ücretleri de belirlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda, Başkan Fırat Görgel'in başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri ve ek gündem talepleri değerlendirildi ve karara bağlandı. Nisan ayı toplantısında alınan karar doğrultusunda ilk kez canlı yayınlanan toplantıda, Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Kesin Hesabı, KASKİ 2023 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Raporu meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Ayrıca, kurban kesim ücretleri de belirlenerek Afşin, Kılılı, Andırın, Çağlayancerit, Göksun ve Pazarcık kesimhanelerinde büyükbaş hayvan kesim ücreti 2 bin 500 TL, küçükbaş hayvan kesim ücreti ise 500 TL olarak belirlendi.

ŞEFFAF, ADİL VE HESAP VEREBİLİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, göreve geldikleri günden itibaren belediye faaliyetlerini şeffaf bir şekilde hemşehrilerine ulaştırmaya gayret ettiklerini belirtti. İlçe belediye başkanlarıyla koordinasyon içinde çalışarak şehre ve hemşehrilere hizmet etmeye çabaladıklarını ifade eden Görgel, "Amacımız, aramızdaki istişare kültürünü sağlıklı bir şekilde yürütmek. Bugün de Mayıs ayı olağan meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Nisan ayı meclis toplantısında aldığımız karar neticesinde bugünkü toplantımızı Büyükşehir Belediyemizin sosyal medya hesaplarından canlı yayınladık. Bu kararımızın Kahramanmaraş’ın kadim kültürüne katkı sağlayacağını, hemşerilerimizle aramızdaki iletişimi daha da güçlendireceğini düşünüyorum. Şeffaf, adil ve hesap verebilir yönetim anlayışı doğrultusunda uygulamalarımız devam edecek. Meclis toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyor, alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.