Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz 'Ben Bilirim' yarışmasında finale kaldı

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, "Ben Bilirim" yarışmasında finale çıkarak dikkat çekti. TV 360'ta yayınlanan programda başarılı performans sergiledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2024 11:07
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz 'Ben Bilirim' yarışmasında finale kaldı

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, İstanbul'da düzenlenen "Ben Bilirim" yarışma programında başarılı bir performans sergiledi. Atlas Yayıncılık ve Ticaret A.Ş'nin lisans hakkına sahip olduğu 360 logolu televizyon kanalında yayınlanan programa kızı Beyza'nın başvurusu üzerine katılan Boz, Kahramanmaraş'ı temsil etti.

Beşinci sezonunda yüksek reytinglere ulaşan "Ben Bilirim" yarışma programı, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Hızlı düşünme ve doğru cevaplara ulaşma becerisinin ön planda olduğu yarışmada Cemil Boz, rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek finale yükseldi.

13 Mayıs 2024 tarihinde TV 360'ta yayınlanan bölümde Balıkesir'den Merve Tozluklu, İstanbul'dan Fatih Bican ve Makbule Zorlu ile yarışan Boz, özellikle sporla ilgili sorularda başarılı cevaplar verdi. Yarışmanın ilerleyen aşamalarında rakiplerine büyük bir fark atarak finale kalan Boz, finalde İstanbul'dan Makbule Zorlu ile karşılaştı. 2190 puanla rakibine 1050 puan fark atan Boz, programın finalisti oldu.

Cemil Boz, "Ben Bilirim" yarışma programındaki etkileyici performansıyla geniş bir kitle tarafından tanındı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.