Valilik saat vererek uyardı: Kahramanmaraş'ta sıcaklıklar artacak

Kahramanmaraş Valiliği, 2-6 Haziran'da sıcaklıkların normallerin üstünde seyredeceğini belirterek yaşlılar ve çocukların dikkatli olmasını istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 21:29
Valilik saat vererek uyardı: Kahramanmaraş'ta sıcaklıklar artacak

Kahramanmaraş Valiliği, 2-6 Haziran arası hava sıcaklıklarının normallerin üzerinde seyredeceği ve bu durumun özellikle yaşlılar ve çocuklar için risk oluşturabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Bölgedeki hava durumunun yağışsız ve sıcak bir havaya dönüşmesi bekleniyor. Hafta sonu boyunca sıcaklıklar normale dönecek olsa da ilerleyen günlerde artarak 38 dereceye kadar çıkabileceği belirtiliyor. Pazar günü 30 derecenin üzerine çıkması ve Çarşamba günü 34 dereceye ulaşması bekleniyor. Valilik, vatandaşları sıcaklık artışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Sıcaklıklar Yükseliyor İlimiz genelinde Pazar gününden itibaren havaların ısınarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanlarda bulunmamaları konusunda dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle hatırlatıyoruz. 02.06.2024 10.00 - 06.06.2024 20.00

go7aofnwaaaqjjn.jpeg

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.