Kahramanmaraş Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor! 123 suçlu yakalandı

Kahramanmaraş polisi istihbarat çalışmasıyla 123 suçluyu yakaladı. Operasyonlar sonucunda 54 kişi tutuklandı, uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi. Trafik birimleri de 105 araca müdahale etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2024 14:55
Kahramanmaraş Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor! 123 suçlu yakalandı

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları sonucunda çeşitli suçlardan aranan 123 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü, 27 Mayıs-3 Haziran 2024 tarihleri arasında il genelinde operasyonlar düzenledi ve önemli başarılara imza attı.

kahramanmaras-emniyeti-suclulara-goz-actirmiyor-123-suclu-yakalandi.jpg

Operasyonlar, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda gerçekleştirildi ve arama kararı bulunan 89 şahıs ile uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi, hırsızlık olaylarına karışan 30 kişi olmak üzere toplamda 123 kişi adli makamlara sevk edildi. Operasyonlar sonucunda 54 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, operasyonlar sırasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile birlikte 7 ruhsatsız tabanca ve 6 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün trafik birimleri de önemli çalışmalar gerçekleştirdi ve trafik güvenliğini olumsuz etkileyen, gürültü kirliliğine sebep olan 105 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 60 araca ise abartılı egzozdan işlem yapıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.