Kahramanmaraş Göksun’a 6 bin metrekare kilit parke yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Keklikoluk ve Küçükçamurlu mahallelerinde yolları kilit parke ile yenileyerek ulaşımı iyileştiriyor, yatırımlarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 21:29
Kahramanmaraş Göksun’a 6 bin metrekare kilit parke yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Keklikoluk Mahallesi Mezarlığı’na erişimi kilit parke uygulamalarıyla iyileştirdi. Küçükçamurlu Mahallesi’nde ise grup, mezra ve mezarlık yollarına 6 bin metrekare kilit parke döşeniyor.

Şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle fark etmeksizin yerleşim alanlarının ulaşımını geliştirmek için yatırımlarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da da yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Keklikoluk Mahallesi’nde yürütülen kilit parke uygulamaları tamamlandı. Mahalle mezarlığına ulaşımı sağlayan yollar ve mezarlık içindeki ana ve ara yollar toplam 2 bin metrekare kilit parke ile yenilendi. Stabilize yolların, özellikle yağış sonrası meydana gelen aksaklıklarını gidermek amacıyla ulaşım standardı artırıldı.

goksun-6.jpg

Çalışmaların sürdüğü diğer bir bölge ise Küçükçamurlu Mahallesi oldu. Mahallede bulunan grup ve mezra yolları kilit parke ile yenileniyor. Ayrıca mahalle mezarlığına erişimi sağlayan yolda da kilit parke uygulamaları gerçekleştiriliyor. Yoğun çalışmalarla mahalledeki stabilize yollar, toplam 6 bin metrekare kilit parke ile kaplanacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yerleşim yerlerinin ulaşımının iyileştirilmesi çalışmalarının kesintisiz devam ettiği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.