Kahramanmaraş'ın değerleriyle parlayan kavşak: Karamanlı'nın yeni yüzü

Kahramanmaraş'ın sembollerini yansıtan fotoğraflarla süslenen Karamanlı Kavşağı, şehrin tarihini ve kültürünü anlamak için bir vitrin haline geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 22:13
Kahramanmaraş'ın değerleriyle parlayan kavşak: Karamanlı'nın yeni yüzü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli sembollerini ve mirasını yansıtan Ters Lale, Sim Sırma, Abdulhamid Han Camii, Yedikuyular Kayak Merkezi ve Ali Kayası gibi özel noktaların fotoğraflarıyla Karamanlı Kavşağı'nı donattı. Bu estetik dokunuşlar, kavşağın görünümünü dönüştürdü ve geçenlerin takdirini kazandı.

karamanli-kavsagi-12.jpg

Başkan Fırat Görgel liderliğinde, Kahramanmaraş'ın modernleşme ve şehir dokusunun iyileştirilmesi amacıyla yapılan yoğun çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kent estetiğini güçlendirmek adına yeni projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, son olarak anlamlı bir adım attı. Şehrin sembollerini temsil eden fotoğraflar, Karamanlı Kavşağı'nı süsledi. Alt geçitteki panolara; Ters Lale, Yeşilgöz, Sim Sırma, Abdulhamid Han Camii, Döngel Şelalesi, Germenicia, Ahşap Oymacılığı, Yedikuyular Kayak Merkezi, Kuyumculuk, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, Başkonuş Yaylası, Ali Kayası, Yemeni ve tarihi konakların görselleri yerleştirildi. Şehrin bu değerlerini yansıtan kavşağın yeni görünümü, geçen herkesin beğenisini topladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.