Kahramanmaraş'ta kamu personeline CİMER eğitimi verildi

Kahramanmaraş'ta kamu personeline, İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda CİMER eğitimi verildi. Eğitimde CİMER'in işleyişi ve vatandaş odaklı hizmetler anlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 09:23
Kahramanmaraş'ta kamu personeline CİMER eğitimi verildi

Kahramanmaraş'ta görev yapan kamu personelleri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eğitimi aldı.

İletişim Başkanlığı, Kahramanmaraş Valiliği ve İletişim Başkanlığı Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen eğitim ve bilgilendirme toplantısı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcısı Batuhan Taşgın, İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanı Durmuş Ersoy, Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Özay, CİMER uzmanları ve kamu kurumlarının CİMER Koordinatörleri katıldı.

whatsapp-image-2024-05-29-at-22-14-401.jpeg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan İletişim Başkanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanı Durmuş Ersoy, "Bu eğitimde, İletişim Başkanlığımızın görevleri arasında yer alan vatandaşlarımızın şikâyet, talep, görüş ve önerilerinin hızlıca işleme alınıp değerlendirilerek sonuçlandırılmasını sağlayan, vatandaş odaklı görev yapan yeni iletişim teknolojilerinin kullanıldığı CİMER sistemini anlatacağız" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, CİMER uzmanları tarafından ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan CİMER sorumlularına yönelik eğitim sunumu yapıldı. Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.