Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da kırsal mahalle yollarını iyileştiriyor

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'da kırsal mahalle yollarını iyileştiriyor. Gümüşdöven ve Karahasanuşağı Grup Yolu'nda deforme olan kısımları tamir ederek ulaşım kalitesini artırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 16:19
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da kırsal mahalle yollarını iyileştiriyor

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'da Gümüşdöven ve Karahasanuşağı Grup Yolu'nda yol kalitesini artırmak için deforme olan bölümleri onarıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçede yerleşim yerlerinin ulaşımını geliştirmek için şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yatırımlarını artırıyor. Elbistan'da da yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı, Gümüşdöven Mahalle Yolu ve Karahasanuşağı Grup Yolu'nda yol standartlarını yükselterek arterlerin ulaşımını iyileştiriyor. Gümüşdöven Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan arterde, trafikte aksamalara neden olan çökme bölgelerinde kazı ve dolgu işlemleri hızla devam ederken, Karahasanuşağı Grup Yolu'nda deforme olan kısımlar sıcak asfalt ile yenileniyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak gibi şehrin kuzey ilçelerinin ulaşımının sürekli olarak iyileştirilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğü vurgulanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.