Kahramanmaraş Afşin kırsalında ulaşım standartları yükseltiliyor

Afşin'in kırsalında yol bakımı ve yenileme çalışmalarıyla ulaşımı kolaylaştıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 12 mahallede standartları yükseltti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 11:58
Kahramanmaraş Afşin kırsalında ulaşım standartları yükseltiliyor

Büyükşehir Belediyesi, Afşin'in kırsal bölgelerinde gerçekleştirdiği yol bakımı, onarım ve yenileme projeleriyle 12 mahallenin ulaşım kalitesini artırdı.

afsin-1.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki ulaşım altyapısına yönelik yatırımlarını artırırken, Afşin'in kırsalında da yol bakımı, onarımı ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Altunelma, Arıtaş, Binboğa, Emirli, Türksevin, Başüstü, Ağcaşar ve Büyüktatlar mahallelerindeki yayla ve arazi yollarının bakımı tamamlandı.

afsin-5.jpg

Ayrıca, Bakraç-Hurman Grup Yolu ile Karagöz ve Gerger mahallelerine ulaşımı sağlayan ana arterlerde, yolun deformasyonu nedeniyle ulaşım konforunu olumsuz etkileyen bölgeler sıcak asfaltla yenilendi. Bu çalışmaların sonucunda Afşin'in kırsal mahallelerindeki ulaşım konforu önemli ölçüde artırıldı.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahalleler arasında ayrım yapmadan yerleşim yerlerinin ulaşım kalitesini artırmak için yatırımların kararlılıkla sürdüğünü vurguladılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.