Dulkadiroğlu Belediyesi kalkınma için Danışma Meclisi ilk toplantısını yaptı

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin kalkınması ve projelerin değerlendirilmesi amacıyla oluşturduğu Danışma Meclisi’nin ilk toplantısını gerçekleştirdi, geniş katılım sağlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 10:22
Dulkadiroğlu Belediyesi kalkınma için Danışma Meclisi ilk toplantısını yaptı

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin ilçenin kalkınması ve projelerin değerlendirilmesi amacıyla kurduğu Danışma Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ın başkanlık ettiği ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız’ın koordinasyonunda düzenlenen toplantı, belediye meclis salonunda yapıldı. Tanışma ve gelecekteki toplantıların gündemini belirlemek üzere gerçekleştirilen bu ilk toplantıda konuşan Başkan Akpınar, “Danışma Meclisi toplantımızın, istişare kültürümüzün temelini oluşturacak önemli bir adım olmasını diliyorum,” dedi.

Başkan Akpınar, destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu meclis, ilçemizin ve şehrimizin kalkınmasına yönelik önemli bir platform olacak. Toplumun her kesiminden temsilcilerin görüşleri bizim için çok değerli. Birlikte çalışarak, Dulkadiroğlu'nu daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum," ifadelerini kullandı.

nsrt5020.jpg

Danışma Meclisi’nin düzenli olarak toplanarak, ilçenin gelişimi ve halkın refahı için yeni projeler ve öneriler geliştirmeye devam edeceğini belirten Akpınar, şunları ekledi: “Bu tür istişare mekanizmalarıyla, halkın sesine daha fazla kulak vermeyi ve ortak akılla hareket etmeyi hedefliyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir ve modern bir hale getirmek için çalışacağız. İstişareye önem vermek, ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak bizim asli görevimizdir. Bunun için toplumumuzun her kesimiyle fikir birliği yapacağız. Dulkadiroğlu’nu daha yaşanılabilir, daha modern ve güzel hale getirme adına hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Bugün attığımız adım bir başlangıç olacak. Toplantıya katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Toplantıya sivil toplum kuruluşları, eğitimciler, iş adamları, basın mensupları ve çeşitli platformlardan temsilciler katıldı.

Danışma Meclisi’nde şu isimler yer alıyor: Abdurrahman Akbaba, Adem Şahin, Adnan Alagöz, Ali Avgın, Ahmet Kolutek, Akif Diş, Bünyamin Gökçe, Cafer Kaya, Ekrem Karaoğlan, Erdoğan Eryılmaz, Eşref Şekerli, Gökhan Büyükdereli, Halil Avgın, Hayati Dertli, İsmail Karaca, Kemal Yavuz, Kadir Saltalı, Keziban Taşın, Lütfi Tiyekli, Mehmet Taş, Mehmet Kişifli, Muharrem Erantepli, Mustafa Dikmen, Mustafa Gürdal, Mustafa Özsoy, Muzaffer Çil, Ozan İhsan Öksüz, Ökkeş Buğra Dalkıran, Selahaddin Saygıner, Serhat Erdoğan Yılmaz, Servet Mutlu, Volkan Dalyan, Yunus Emre Kaçamaz, Zafer Başa.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.