Kahramanmaraş’ta sanat buluşması: KSÜ 10. Yıl Mezuniyet Sergisi

KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, 10. Yıl Mezuniyet Sergisi ile sanatseverlerle buluştu. Etkinlikte öğrencilerin eserleri sergilendi, konuşmalar ve belge takdimleri yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2024 13:06
Kahramanmaraş’ta sanat buluşması: KSÜ 10. Yıl Mezuniyet Sergisi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, "10. Yıl Mezuniyet Sergisi" ile sanatseverlerle buluştu. Etkinlik, KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi fuayesinde başladı. Sergiye, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci ve Prof. Dr. Orhan Doğan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Ercan, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Orhan Doğan, "Güzel Sanatlar Fakültemiz, yıl boyunca düzenlediği kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek bu sergiyi siz sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yoğun emeği ile oluşturulan bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim," dedi.

Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rabia Demir, konuşmasında, "10. Yıl Mezuniyet Sergisi bizim için büyük anlam taşıyor. Geçmiş dönemlerde mezun ettiğimiz öğrencilerimizle ve bu yıl mezun olacak öğrencilerimizle birlikte, başarılı çalışmalarımızı sizlere sunma fırsatı bulduk. Katılımlarınız için çok teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Sergi, Doç. Dr. Seher Atmaca’nın piyano dinletisi eşliğinde sanatçıların eserlerinin tanıtılmasıyla devam etti. Etkinlik kapsamında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Doç. Dr. Rabia Demir'e, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Doç. Dr. Ali Koç'a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan, Öğr. Gör. Yeşim Ermiş'e belge takdim etti.

Etkinlik, kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.