Kahramanmaraş'ta 300 depremzede çocuk için coşkulu sünnet şöleni

Kahramanmaraş Elbistan'da depremzede 300 çocuk için düzenlenen sünnet şöleninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlanarak çocukları tebrik etti. Etkinlik coşkuyla kutlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2024 13:50
Kahramanmaraş'ta 300 depremzede çocuk için coşkulu sünnet şöleni

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, depremzede 300 çocuk için bir sünnet şöleni gerçekleştirildi. Etkinlik, AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal ve eşi Şule Özdin Ünal tarafından, oğulları Mehmet Selçuk'un da katılımıyla Millet Bahçesi'nde düzenlendi. Programa telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sünnet olan çocukları tebrik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kahramanmaraşlı çocuklara hitap ederek, "Bugün 300 kadar yavrumuzun sünnet merasiminde sizleri en kalbi duygularla selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Bu merasimin aileler için hayırlı olmasını diliyor ve Peygamber Efendimizin sünnetini icra etmenin heyecanını yaşıyoruz," dedi. Erdoğan, çocukların gözlerinden öptüğünü belirterek, onlara en iyi dileklerini iletti.

Etkinlikte konuşan Mahir Ünal, depremin en acı etkilerini çocukların yaşadığını vurguladı. Ünal, "Depremin yarattığı acıları bir nebze de olsa unutturmak istedik. Bu nedenle, çocuklarımızın bir araya gelip gönüllerince eğleneceği bir çocuk şenliği düzenledik," dedi. Ünal, çocuklara güzel anılar bırakmanın önemine değinerek, deprem bölgesine dikkat çekmek istediklerini belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesini yakından takip ettiğini ve yaraların büyük ölçüde sarıldığını ifade etti.

Etkinlikte çocuklar, kendileri için hazırlanan ikramların tadını çıkarıp parkta doyasıya eğlendi. Programa AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Karaduman, Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Nurhak Kaymakamı Oray Güven, Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahir Ünal, konuşmasını sonlandırırken, çocukların sevgiyle büyütülmesinin önemine dikkat çekti ve tüm ebeveynlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.