Kahramanmaraş'ta iş fırsatı: Onikişubat Belediyesi 250 kişi alacak!

Onikişubat Belediyesi, ONBEL A.Ş. bünyesinde geçici işçi olarak çalıştırmak üzere 250 personel alacak. Başvuru için detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2024 15:49
Kahramanmaraş'ta iş fırsatı: Onikişubat Belediyesi 250 kişi alacak!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi'ne bağlı ONBEL A.Ş., 4857 sayılı İş Kanunu gereğince, 5 ay 29 gün süreyle geçici işçi alımı yapacak.

Toplamda 250 kişinin istihdam edileceği bu alımda adaylardan belirli şartları sağlamaları beklenmektedir.

ARANAN KRİTERLER:

Yasal Uygunluk: Adayların, 2018/11608 numaralı Bakanlar Kurulu Kararı'na uygun olarak İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşlar için belirlenen şartları taşımaları gerekmektedir.

Beden İşçisi Olma Niteliği: Başvuru yapacak adayların beden işçisi olarak çalışabilecek yetenekte olmaları gerekmektedir.

Vardiya Düzenine Uyum: Adayların vardiya sistemine uygun olarak çalışabilecek ve sağlık durumlarının buna uygun olması önemlidir.

Kahramanmaraş İl Nüfusuna Kayıtlı Olma: Adayların Kahramanmaraş il sınırları içinde (ilçeler dahil) ikamet etmeleri ve görev yapacakları yerde ikamet etmeyi kabul etmeleri gerekmektedir.

Değişiklik Hakkı: ONBEL A.Ş., bu şartlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BAŞVURU SÜRECİ:

Başvurular, belirlenen şartları sağlayan adaylar arasından kabul edilecektir. Başvuru süreci ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgi ONBEL A.Ş.'nin resmi internet sitesinde ve Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi'nin duyuru panolarında ilan edilecektir.

Başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpEIj2Db7bqeoxayMmOzUyxmovcyqa_4yCFovLX3pislNQRg/viewform

Daha fazla bilgi için ONBEL A.Ş.'nin resmi iletişim kanallarını ve Onikişubat Belediyesinin sitesini takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.