Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda 30 Milyon TL'lik yatırımla asfalt atağı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'nda yoğun bir şekilde devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ulaşım konforunu artırıyor, ana arterlerdeki deforme olan kısımları yenileyerek şehir içi hareketliliği destekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2024 15:49
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda 30 Milyon TL'lik yatırımla asfalt atağı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde ulaşımı iyileştirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu çalışmalar kapsamında, Vezir Hoca Bulvarı ve Rasim Özdenören Caddesi'nde başlayan bakım ve onarım çalışmalarının ardından Fetih Bulvarı'na da geçilmiş durumda. Bu arterlerdeki deforme olan kısımlar sıcak asfalt ile yenilenerek, sürücülere ve yayalara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlanması hedefleniyor.

fetih-bulvari-6.jpg

Program kapsamında Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi, Girne Caddesi ve diğer muhtelif caddelerde toplamda 20 kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt uygulamaları yapılacak. Bu çalışmalarla birlikte toplamda 30 Milyon TL'lik bir yatırımla yol yenileme çalışmaları gerçekleştirilerek, Dulkadiroğlu'nda ulaşım standartları üst seviyelere çıkarılacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.