Bugün hava Kahramanmaraş'ta (1 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 1 Temmuz 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2024 08:44
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (1 Temmuz) nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş genelinde hava durumu genellikle parçalı az bulutlu olarak gözleniyor. Öğle saatlerinden akşama kadar yer yer parçalı çok bulutlu bir hava hakim olabilir ve yerel olarak kısa süreli hafif gök gürültülü yağış geçişleri görülebilir. Yıldırım riskine karşı tedbirli olunması önem arz ediyor. İlin güneyi ve güneydoğusunda, özellikle Türkoğlu ve Pazarcık çevresinde yağış ihtimali daha düşük görünüyor.

Sıcaklık birkaç gün boyunca fazla değişiklik göstermeyecek ancak önümüzdeki günlerde ilimizin büyük kısmında artış bekleniyor.

Güneş ışınlarının tepeye en yakın olduğu saatler olan 11.00 ile 17.00 arasında dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca, orman yangını riski devam ediyor. Bu nedenle, çok dikkatli olunmalı, anız yakmamalı ve piknik alanlarından ayrılırken ateşin tamamen söndüğünden emin olunmalı.

Sıcak hava devam ettiği için hayvanlar için kap içerisinde su bırakmayı da unutmayalım.

Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette ve yer yer kuvvetli esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.