Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde yaz Kuran kursu başladı

Dulkadiroğlu Belediyesi Murat Akkurt Gençlik Merkezi'nde yaz Kuran kursları başladı. Gençler için Kuran-ı Kerim okuma ve dini bilgileri içeren etkinlikler düzenleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2024 15:49
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde yaz Kuran kursu başladı

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Murat Akkurt Gençlik Merkezi'nde yaz aylarında düzenlenen Kuran kursları başladı.

Gençler arasında popüler olan Murat Akkurt Gençlik Merkezi, çeşitli etkinlikler ve aktivitelerle dolu yaz Kuran kurslarına ev sahipliği yapıyor.

2.png

Kurslar, gençlerin dini bilgilerini derinleştirmeleri ve manevi değerlerini güçlendirmeleri amacıyla düzenleniyor. Kuran-ı Kerim okuma, temel dini bilgiler ve İslam ahlakı gibi konular kurs programının önemli bileşenlerini oluşturuyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, yaz kurslarıyla ilgili yaptığı açıklamada gençleri bu değerli fırsattan yararlanmaya davet etti. Başkan Akpınar, "Gençlerimizin dini bilgilerini artırmaları ve manevi değerlerimizi öğrenip yaşatmaları bizim için büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, uzman eğitmenler eşliğinde düzenlediğimiz yaz Kuran kurslarımıza gençlerimizin katılımını bekliyoruz," dedi.

Murat Akkurt Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yaz Kuran kursları, yaz tatili boyunca devam edecek. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.