Bugün hava Kahramanmaraş'ta (18 Eylül) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 18 Eylül 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2024 09:12
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (18 Eylül) nasıl olacak?

Kahramanmaraş genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Özellikle öğle ile akşam saatleri arasında, Andırın, Geben, Çiğşar, Çağlayan, Suçatı, Tekir, Çukurhisar, Süleymanlı, Başkonuş, Türkoğlu'nun yüksek mahalleleri, Beyoğlu, Bertiz, il merkezinin Ahırdağı etekleri, Berit Dağı çevresi ve Afşin'in güneyinde yerel, kısa süreli ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Açık ve yüksek alanlarda yıldırım riski bulunduğu için vatandaşların dikkatli olması öneriliyor.

Sıcaklıklar, ilin güneyinde 31-33 derece, kuzey ilçelerde ise 27-30 derece arasında değişiyor. Andırın çevresinde ise sıcaklık 23 derece civarında seyredecek.

Orman yangını riski hala devam etmekte olup, orman yakınlarında dikkatli olunması konusunda uyarılar yapılıyor.

Rüzgar, batı ve güneybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esiyor. Özellikle Sır Barajı havzasında ikindi ve akşam saatlerinde rüzgarın daha sert esmesi bekleniyor.

Hava durumuna uygun tedbirler alınmalı, riskli bölgelerde dikkatli olunmalıdır.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.