Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Yeni Sanayi Sitesi'nde detaylı temizlik

Dulkadiroğlu Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi'nde detaylı çevre temizliği gerçekleştirerek, daha temiz ve düzenli bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2024 13:27
Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Yeni Sanayi Sitesi'nde detaylı temizlik

Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, son Pazar günü Yeni Sanayi Sitesi'nde kapsamlı bir çevre temizliği gerçekleştirdi. Başkan Akpınar, daha temiz ve düzenli bir Dulkadiroğlu için sürekli çalıştıklarını belirtti.

Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, ilçenin daha temiz, daha estetik ve modern olması hedefiyle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hafta içi yoğun araç trafiği nedeniyle detaylı bir temizlik yapılamayan Yeni Sanayi Sitesi, Pazar günü Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri tarafından özenle temizlendi. Ekiplerin özverili çalışmalarını değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Dulkadiroğlu’nu güzelleştirme adına ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Akpınar, bu doğrultuda ekiplerin gece gündüz çalıştığını ifade etti.

img-5276.jpg

Çevre konusundaki hassasiyetlerini dile getiren Başkan Akpınar, ekiplerin çabaları hakkında şunları söyledi: “Yeni Sanayi Sitesi, hafta içi yoğun iş temposuyla bölge ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Biz de belediye olarak, hafta sonları bu yoğunluğu azaltarak çevre temizliğine destek olmayı kendimize görev ediniyoruz. Temiz bir çevre, sağlıklı bir toplum demektir. Bu farkındalıkla hareket ederek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Dulkadiroğlu bırakmayı amaçlıyoruz. Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Başkan Akpınar, çevre temizliği konusunda tüm vatandaşlara da seslenerek, “Birlikte el ele vererek çevremizi temiz tutalım. Her bireyin bu konuda sorumluluk alması, sürdürülebilir bir çevre için hayati önem taşımaktadır. Temiz bir çevre hepimizin sorumluluğudur.” dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.