Başkan Kıraç, belediye personelleriyle buluştu: İşte yeni hedefler!

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, personellerle yapılan toplantıda hizmet kalitesini artırma ve motivasyonu yükseltme hedeflerini paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2024 13:22
Başkan Kıraç, belediye personelleriyle buluştu: İşte yeni hedefler!

Başkan Kıraç, Afşin Belediyesi personeliyle bir araya gelerek hizmet kalitesini artırmayı, vatandaşların ihtiyaçlarına daha etkin çözümler sunmayı ve personelin motivasyonunu yükseltmeyi amaçlayan bir toplantı düzenledi.

Toplantıda, Başkan Kıraç, belediyenin son 2 aylık çalışma sürecinde gerçekleştirdiği projeleri ve gelecekteki hedefleri detaylı bir şekilde paylaştı. Özellikle altyapı iyileştirmeleri, temizlik faaliyetleri ve Afşin'e yönelik yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kıraç, "Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Personellerimizin özverili çalışmaları, bu hedeflere ulaşmamızda büyük önem taşıyor. Performansa dayalı ödüllendirme ile çalışmaları teşvik edeceğiz. Deprem ve pandemi gibi zorlu süreçlerde birlikte hareket ederek şehrimizi ayağa kaldırdık. Amacımız her vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-06-03-at-12-25-13.jpeg

Toplantıda, günlük işleyişte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de tartışıldı. Başkan Kıraç, personelin görüşlerine önem verdiklerini vurgulayarak, "Başarımız, takım çalışması ve iletişimle mümkündür. Her bir personelin katkısı önemlidir" dedi.

Toplantının sonunda, Başkan Kıraç, personellerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek motivasyonlarını artırmayı ve moral vermeyi amaçlayan etkinliklerin düzenleneceği müjdesini verdi. Ayrıca toplantı, belediye sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanarak kamuoyuyla paylaşıldı. "Birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Afşin için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.