Hayırseverlerle El Ele: Göksun Belediyesi'nin 5 Yeni Hizmet Noktası

Göksun Belediyesi, Başkan Aydın liderliğinde hayırseverlerle işbirliği yaparak sosyal tesisleri hizmete açıyor. Toplam 5 tesis, vatandaşların kullanımında.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2023 10:53
Hayırseverlerle El Ele: Göksun Belediyesi'nin 5 Yeni Hizmet Noktası

Kahramanmaraş Göksun Belediyesi, Başkan Hüseyin Coşkun Aydın'ın seçim dönemlerinde taahhüt ettiği projeleri bir yandan tamamlarken, diğer yandan tamamlanan projeleri de hizmete açıyor.

Başkan Aydın'ın ilk dönem projeleri arasında yer alan ve halkın büyük takdirini kazanan Sosyal Tesis ve Taziye Evleri projeleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşların kullanımına sunuluyor. Göksun Belediyesi Fındıklıkoyak Sosyal Tesisleri ve Harun Cücük Taziye Evi, hayırsever vatandaşlar ve belediye işbirliği ile inşa edilen tesislerden biridir ve düzenlenen mütevazı bir programla hizmete açıldı.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, programda yaptığı konuşmada, “Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, Fındıklıkoyak Mahallemizde hayırsever vatandaşlarla birlikte inşa ettiğimiz Sosyal Tesis ve Taziye Evini, Cumhuriyetimizin 100. Yılında hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

goksun-belediyesi-gerceklestirdigi-projeleri-torenle-hizmete-aciyor.jpg

Başkan Aydın, Belediye-Vatandaş işbirliği modeli ile ilçenin farklı mahallelerinde yapılan sosyal tesis sayısının 5 adet olduğunu belirtti ve şunları ekledi: “Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, ilçemizde hayata geçirdiğimiz Belediye-vatandaş işbirliği ile inşa ettiğimiz Sosyal Tesis ve Taziye Evlerini tamamladıkça hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu model kapsamında ilçemiz genelinde toplam 5 adet tesis inşa ettik. 2021 yılında Harbiye Mahallemizde hizmete açtığımız Ömer Doğanay Taziye Evi'nin ardından, Fındıklıkoyak Mahallemizde inşa ettiğimiz ve hayırsever bir vatandaşın oğlunun ismini verdiğimiz tesisi de bugün hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Ericek Mahallemizde inşa ettiğimiz tesisi de önümüzdeki günlerde mahalle sakinlerimize sunmayı planlıyoruz. Tombak ve Çamdere Mahallelerimizde devam eden tesis inşaatlarını da kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Bu tesislerin yapımına destek olan tüm hayırseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Açılış programına Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Hayırsever Hasan Cücük, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Emre Çiçek, Kamu Kurum Müdürleri, STK Başkanları ve Mahalle sakinleri katıldı.

Kur'an Tilaveti ve İlçe Müftüsü Ali Söyler'in dua ettiği programda Mahalle Muhtarı Hasan Kişi ve Hayırsever Hasan Cücük de birer konuşma yaparak Başkan Aydın'a teşekkür ettiler.

Fındıklıkoyak Mahallesi'nde inşa edilen tesis toplam 2 kat ve 600 m² kapalı alana sahiptir. Üst katında Erkek - Kadın Taziye Evi ve Yemekhane bulunan tesisin alt katında ise Muhtarlık Ofisi, Sağlık Evi, Erkek - Kadın Abdesthane ve WC bulunmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.