Geleceğe Güçlü Adımlar: Kahramanmaraş Emniyetinin Sunduğu 96 Saatlik Tekvando Deneyimi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP projesi kapsamında düzenlenen 96 saatlik tekvando kursu, gençlerin sağlıklı gelişimine katkı sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2023 10:46
Geleceğe Güçlü Adımlar: Kahramanmaraş Emniyetinin Sunduğu 96 Saatlik Tekvando Deneyimi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü liderliğinde gerçekleştirilen "Desteğiniz Biz, Geleceğimiz Sizsiniz" adlı ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI (ÇOGEP) projesi kapsamında, 20 genç bireye yönelik 96 saatlik tekvando kursu düzenlenmiştir.

gelecege-guclu-adimlar-kahramanmaras-emniyetinin-sundugu-96-saatlik-tekvando-deneyimi.jpg

Tekvando kursu, gençlerin fiziksel ve zihinsel sağlıklarını artırmayı, bilgi, beceri ve yetenek kazandırarak topluma uyumlarını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Emniyet Müdürlüğü, gençlerin sadece güvenli bir ortamda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunarak toplumla bütünleşmelerini hedeflemektedir.

Bu önemli projenin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi, gençlerin sosyal hayata daha etkin bir şekilde katılmalarına olanak sağlamakta ve aynı zamanda gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmaktadır.

Kahramanmaraş halkına duyurulur.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.