Adrenalin Doyasıya: Petlas Off-Road Şampiyonası Kapıçam'da Başlıyor!

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 7. ayağı Kahramanmaraş'ta! 2-3 Aralık'ta Kapıçam Tabiat Parkı'nda 48 sporcu, 24 araçla mücadele edecek. Heyecanı kaçırma!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2023 14:22
Adrenalin Doyasıya: Petlas Off-Road Şampiyonası Kapıçam'da Başlıyor!

Petlas 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın heyecan verici 7. ayağı, bu kez 2-3 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş'ta gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) öncülüğünde düzenlenecek olan bu organizasyona 21 farklı şehirden 48 deneyimli sporcu, toplamda 24 araçla katılacak.

Kapıçam Tabiat Parkı'nda belirlenen özel parkurda 2 Aralık Cumartesi günü saat 09.00'da başlayacak etkinlik, ilk gününde yarışmacıları 10 kilometrelik zorlu parkuru 4 defa aşmaları için zorlayacak. Yarışçılar, günü saat 17.00'de tamamlayacaklar.

Takımlar, 3 Aralık Pazar günü saat 11.00'den itibaren 2 kilometrelik seyirci etabını 3 kez geçtikten sonra ikinci günü tamamlayacaklar. Heyecan dolu yarışların ardından, organizasyonun kapanışı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ödül töreniyle gerçekleşecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.