Başkan Toptaş’tan şehit Ahmet Yılmaz’ın kızı Naz’a unutulmaz doğum günü sürprizi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, şehit Ahmet Yılmaz’ın kızı Elçin Naz’a doğum gününde sürpriz yaptı. Elçin’in gülümsemesi, şehidimizin en değerli mirası olarak kalplerde yer aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2024 17:37
Başkan Toptaş’tan şehit Ahmet Yılmaz’ın kızı Naz’a unutulmaz doğum günü sürprizi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, şehit Ahmet Yılmaz’ın kızı Elçin Naz’a doğum gününde sürpriz yaptı. Elçin Naz’ın doğum gününü özel bir sürprizle kutlayan Başkan Toptaş, "Güzel kızımız Elçin’in yüzündeki tebessüm, şehidimizin bizlere bıraktığı en değerli miras olarak kalplerimizde yerini aldı," dedi.

Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, şehit Ahmet Yılmaz’ın kızı Elçin Naz’ın doğum gününü unutulmaz kılmak için anlamlı bir işbirliği yaptı. Başkan Hanifi Toptaş, Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt ve Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ile birlikte, şehidin ailesini ziyaret etti.

whatsapp-image-2024-06-29-at-13-39-06-2.jpeg

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının askeri üs bölgesine düzenlediği havan saldırısında şehit düşen Ahmet Yılmaz’ın kızı Elçin Naz için 10. doğum günü sürprizi düzenlendi. Ziyaret sırasında Başkan Toptaş, Elçin Naz’la beraber pasta kesti ve çeşitli hediyeler vererek yakından ilgilendi. Toptaş, devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Elçin’in yüzündeki gülümseme ve gözlerindeki sevinç, hem ailesini hem de ziyarete katılanları duygulandırdı. Başkan Toptaş, yaptığı konuşmada, şehit Ahmet Yılmaz’ın hatırasını yaşatmanın ve ailesine destek olmanın belediye olarak en büyük görevleri olduğunu vurguladı. "Elçin Naz kızımızın doğum gününü kutlamak için buradayız. Belediye ekiplerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz ve Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile birlikte güzel bir organizasyonla Elçin kızımızın doğum gününü kutladık. Onlar bize şehitlerimizin emaneti, bizim için çok kıymetli. Şehidimiz Ahmet Yılmaz’ın bizlere bıraktığı bu kıymetli emanete sahip çıkmak, onun hatırasını yaşatmak bizim en büyük görevimizdir. Bizim evlatlarımız nasılsa onlar da aynı şekilde bizlerin ve milletimizin evlatları. Dolayısıyla hem kızımızın hem de ailemizin yanında olmak istedik. Elçin Naz kızımız da gayet mutlu oldu. Minik Elçin’in yüzündeki tebessüm, şehidimizin bizlere bıraktığı en değerli miras olarak kalplerimizde yerini aldı. Hem Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüze hem Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimize hem de belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeline ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum," dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.