Saliha Erdim, Kahramanmaraş'ta ‘Zor Zamanlarda Aile Olmayı’ anlatacak

Saliha Erdim, 26 Haziran'da NFK Kültür Merkezi'nde "Zor Zamanlarda Aile Olmak" konulu konferans verecek. Saat 20.00'de başlayacak etkinliğe tüm vatandaşlar davetlidir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2024 09:32
Saliha Erdim, Kahramanmaraş'ta ‘Zor Zamanlarda Aile Olmayı’ anlatacak

Büyükşehir Belediyesi, 26 Haziran Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi’nde Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla "Zor Zamanlarda Aile Olmak" başlıklı bir konferans düzenleyecek. Etkinliğe özellikle ebeveynler olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli isimleri şehre getiriyor. Bu etkinlikler zincirine son olarak Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim de katılıyor. "Zor Zamanlarda Aile Olmak" temalı konferans, 26 Haziran Çarşamba günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saliha Erdim, yazdığı "Eşimi Anlamak İstiyorum", "Sorusu Olmayanın Cevabı Yoktur", "Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler" ve "Anne Baba Çocuk İlişkisinde Kardeş Kıskançlığı" gibi kitaplarla binlerce ebeveyne ulaşmış bir isim. Konferansında, çekirdek ailenin önemi, ailenin temel dinamikleri, mutlu aile kavramı ve aile yaşantısının çocukların pedagojik gelişimine etkisi gibi konuları farklı açılardan ele alacak. Saat 20.00’da başlayacak bu önemli etkinliğe tüm vatandaşlar davetlidir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.