Kahramanmaraş'ta giyim ve mefruşat atölyeleri yeni kursiyerlerini bekliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden Giyim ve Mefruşat atölyelerine son başvuru tarihi 26 Haziran! Detaylar ve başvuru için bilgiler haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2024 13:47
Kahramanmaraş'ta giyim ve mefruşat atölyeleri yeni kursiyerlerini bekliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Meslek Edindirme Kursları kapsamında düzenlenecek Giyim ve Mefruşat atölyeleri için yeni kursiyerleri bekliyor. Atölyelere başvurular, Büyükşehir’in internet sitesinden çevrimiçi olarak yapılabiliyor ve son başvuru tarihi 26 Haziran Çarşamba olarak belirlendi.

Kültür ve sanat faaliyetlerini her yaş grubuna yönelik olarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların meslek edinmelerine ve yeni hobiler kazanmalarına yönelik çeşitli kurs ve atölyeler düzenlemektedir. KAMEK bünyesinde gerçekleştirilecek Giyim ve Mefruşat atölyeleri, 18 yaş ve üzeri herkesin katılımına açıktır. Başvurular ve detaylı bilgi için https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/06/24/kamek-giyim-ve-mefrusat-kursu-basvuru-formu adresinden çevrimiçi başvuru yapabilirsiniz. Başvuruların son günü 26 Haziran Çarşamba olarak belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve başvuru şartları için 0552 033 99 51 numaralı WhatsApp Danışma Hattı'ndan Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.