Bugün hava Kahramanmaraş'ta (24 Haziran) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 24 Haziran 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2024 09:16
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (24 Haziran) nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı ve az bulutlu olacak. Öğleden sonra yer yer bulutlanmanın artması bekleniyor. Sıcaklıklar 35-40 derece arasında seyredecek ve önümüzdeki günlerde pek fazla değişim göstermeyecek.

Dikkat Edilmesi Gereken Saatler

Güneş ışınlarının daha dik geldiği 11.00 ile 17.00 saatleri arasında dikkatli olunması gerekiyor. Bu saatlerde güneş çarpması riski yüksek olabilir.

Orman Yangını Riski Devam Ediyor

Orman yangını riski uzun süre devam edecek. Bu konuda çok dikkatli olunmalı, yangın çıkma riskine karşı tedbirler artırılmalı.

Hayvanlar İçin Su Bırakın

Dışarıda yaşayan hayvanlar için kap içerisinde su bırakmak da önem arz ediyor. Bu sıcak günlerde hayvanların susuz kalmaması için bu konuda duyarlı olunmalı.

Rüzgar Durumu

Rüzgar, ilimizin büyük kısmında batı ve kuzeybatıdan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bu rüzgarlar serinletici olabilir ancak yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.