Özcan: HG Hospital Kahramanmaraş 'a hayırlı olsun!

Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, iş insanı Dr. Halil Gürsoy'un liderliğindeki 300 yataklı HG Hospital Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 19:35
Özcan: HG Hospital Kahramanmaraş 'a hayırlı olsun!

Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, iş insanı Dr. Halil Gürsoy'un yaptığı 300 yatak kapasiteli HG Hospital'ı ziyaret etti. Başkan Özcan, HG Hospital'ın Kahramanmaraş için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

ÖNEMLİ BİR YATIRIM

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "2 milyar lirayı aşan bir yatırımla hayata geçirilen Kahramanmaraş HG Hospital Hastanesi’ni gezdik, detaylı incelemelerde bulunduk ve Dr. Halil Gürsoy'dan bilgi aldık. Bu, şehrimiz için son derece önemli bir yatırım. Allah hayırlı eylesin," diyerek Gürsoy'a teşekkür etti.

49df59cd-e1e2-453e-9671-7487d29bb3ef.jpg

DÜNYA TASARIM ÖDÜLLÜ HASTANE

Özcan, hastanenin 2023 yılında dünya tasarım ödülü aldığını ve 300 yatak kapasitesiyle şehrin büyük bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti. Özcan, "Bölgenin en büyük ve en kapsamlı hastanesi oluyor. Depremden etkilenen bu değerli şehir, bu tür büyük ve hayati yatırımlarla daha da güçlü bir şekilde ayağa kalkacaktır," diye konuştu.

SAĞLIK VE TURİZM YATIRIMLARI ARTMALI

MÜSİAD Başkanı Özcan, Kahramanmaraş’a sağlık ve turizm alanlarında daha fazla yatırım yapılması gerektiğini vurgulayarak, "MÜSİAD üyemiz kıymetli iş insanımız Halil Gürsoy'un bu yatırımı hepimize örnek olmalı ve cesaret vermeli. Özellikle deprem sonrası, deprem şehirleri arasında yapılan en büyük yatırımın HG Hospital olması çok önemli. Şehrimizin gelişimi bizim için öncelikli olmalı. Bu vesileyle Halil Gürsoy'a çok teşekkür ediyorum," dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.