Başkan Toptaş, muhtarlarla buluşup, esnafları ziyaret ederek güne başladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, muhtarlarla buluşarak mahallelerin sorunlarını dinledi, esnafları ziyaret etti. Toptaş, halkın refahını artırmayı öncelikli hedef olarak belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2024 10:03
Başkan Toptaş, muhtarlarla buluşup, esnafları ziyaret ederek güne başladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Haydar Bey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen'in ev sahipliğinde Tekerek Mahalle Muhtarı Elif Başaran, 22 Gün Mahalle Muhtarı Fatma Eken, Binevler Mahalle Muhtarı Lütfi Karaçalı, Vadi Mahallesi Muhtarı Betül Akdağ ve Boğaziçi Mahalle Muhtarı Recep Yılmaz ile bir araya geldi.

Gününe Haydar Bey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen’in davetine katılarak başlayan Başkan Toptaş, daha sonra esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. İlk olarak Haydar Bey Mahalle Muhtarlığı’nda muhtar Ökkeş Özen’in ev sahipliğinde diğer mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Toptaş, mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinledi.

whatsapp-image-2024-07-10-at-19-09-24.jpeg

Başkan Toptaş, mahallelerin her noktasında halkın taleplerini karşılamak ve sorunlara çözüm üretmek için muhtarlarla istişarelerde bulundu. Çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler hakkında bilgiler paylaşarak çözüm bekleyen sorunları direkt olarak muhtarlardan ve vatandaşlardan dinledi ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

“HALKIMIZIN MUTLULUĞU VE REFAHI EN ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Toplantıda yaptığı konuşmada, halkın mutluluğu ve refahının en öncelikli hedef olduğunu belirten Başkan Toptaş, altyapı projeleri, temizlik, park ve yeşil alanların artırılması gibi konularda muhtarlarla detaylı görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Muhtarların sahadaki gözlemlerinin ve vatandaşların taleplerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Toptaş, bu geri bildirimler doğrultusunda hizmetleri en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, muhtarların özverili çalışmaları ve halka yakın duruşlarının hizmetlerini daha etkili kıldığını belirtti.

Başkan Toptaş, mahalle ziyaretlerine düzenli olarak devam edeceklerini ve birlikte daha güçlü, huzurlu ve güzel bir Onikişubat için çalışacaklarını söyledi. "Gönül Belediyeciliği" anlayışıyla halkın mutluluğunu ve refahını en öncelikli hedef olarak belirlediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.