Bugün hava Kahramanmaraş'ta (11 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 11 Temmuz 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2024 09:41
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (11 Temmuz) nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Öğle saatleri ile akşam arasında Göksun, Andırın, Tekir, Binboğa, ve Berit Dağı çevresinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü yağışlar bekleniyor.

Sıcaklık, ilin güneyinde 35-40 derece, kuzey ilçelerde ise 30-35 derece arasında değişecek. Önümüzdeki hafta sıcaklıkların biraz daha artması bekleniyor. 11.00-17.00 saatleri arasında güneş ışınlarına karşı dikkatli olunmalı. Orman yangını riski de devam ediyor, bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Anız yakmaktan kaçınalım ve piknik sonrası ateşi tamamen söndürelim. Yaz boyunca sıcak hava koşulları devam ettiğinden, hayvanlar için kaplarda su bırakmayı unutmayalım.

Rüzgar güney ve batı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Öğle sonrası Başkonuş Dağı, Sır Barajı Havzası ve il merkezinde rüzgar biraz sert olabilir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.