Kahramanmaraş'ta Fetih Bulvarı yenilendi: Esnaflar ve vatandaşlar memnun

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Fetih Bulvarı'nda gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarıyla ulaşım konforunu artırdı. Yenilenen yol, esnaf ve vatandaşların beğenisini kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 16:06
Kahramanmaraş'ta Fetih Bulvarı yenilendi: Esnaflar ve vatandaşlar memnun

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinin önemli arterlerinden biri olan Fetih Bulvarı'nda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı. Yenilenen yol, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından olumlu şekilde karşılandı.

Şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yapılan bu yatırım, araç trafiğinin yoğun olduğu Fetih Bulvarı'ndaki deformasyonları gidererek sıcak asfaltla tamir etti. Yenilenen yol çizgileri, yaya geçitleri ve trafik işaretleriyle birlikte, bölgede ulaşım konforu önemli ölçüde artırıldı. Bölge halkı, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Bölge esnafından Yaşar Sarıkaya, “Yolumuz çok güzel bir şekilde yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” derken, Yusuf Bayram, “Yolumuz asfaltı ve çizgileriyle birlikte güzel oldu. Teşekkürler Büyükşehir Belediyesi” şeklinde konuştu. Adem Kenger ise, “Araçlar artık ulaşımda problem yaşamıyor, gerçekten güzel bir çalışma oldu” dedi. Kadir Öztürk ise, çalışmaları takdir ederek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.