Kahramanmaraş'ta Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Araç Çarptı!

Kahramanmaraş'ta acı bir kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, araç çarpması sonucu yaralandı. Hızlı müdahale ile hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 10:29

Kahramanmaraş'ta bugün yaşanan üzücü bir olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına araç çarptı. Olay, Onikişubat İlçesi Binevler Mahallesi'nde, Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kadın yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir araç, kadına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan kadın, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kadının durumu stabil hale getirildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluların durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirttiler. Bu tür kazaların önüne geçebilmek adına sürücülerin dikkatli olması ve yayaların güvenliği için gerekli tedbirleri almaları büyük önem taşıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.